PlanetaOken
| | 3 minuty

Akce "Podzim za polovic" na PlanetaOken.cz

V rámci akce „Podzim za polovic“ vám nabízíme slevu na veškeré služby ve výši 50% z ceníkových cen. Nepropásněte svoji šanci se zviditelnit!

Rádi bychom vám představili oborově založený portál www.planetaoken.cz, který cílí na B2C a B2B klientelu v oblastech jako jsou Okna, Dveře, Stínění, Brány a Ploty, Zimní zahrady a pergoly, Sklo, Fasády a Příslušenství.

Náplní portálu je maximálně a efektivně zviditelnit vaši firmu pomocí různých služeb a funkcí na sociálních sítích a populárních vyhledávačích.

V rámci akce "Podzim za polovic" vám nabízíme slevu na veškeré služby ve výši 50% z ceníkových cen. Tedy například při zakoupení členství za 12.000,– Kč získáte 2 komerční články zdarma včetně jazykových korektur a uživatelské podpory.

Co vám spolupráce s naším portálem přinese

Prezentujete se jako moderní a dynamická firma, která se nebojí nových trendů a využívá k tomu portálové marketingové prostředí, které se průběžně přizpůsobuje vašim potřebám a je pro vás důležitá zpětná vazba od klientů.


Pokud vás tato nabídka alespoň částečně zaujala,pro více informací prosím kontaktujte naše obchodní oddělení, které vám nejenom sdělí více informací ale případně osobně představí službya funkčnosti celého portálu.

Kam dál?

Sklovina, materiál, výroba a vlastnosti stavebního skla

V tomto článku bychom vám rádi předali několik základních charakteristik stavebního skla.

Údržba sítí proti hmyzu – co říká CLIMAX?

V naší nabídce najdete různé druhy protihmyzových sítí od těch klasických pevných, dveřních, posuvných, rolovacích až po plisé sítě. Sítě…

Stínící technika jako současná nutnost novostaveb

Přečtěte si, jakou nejlepší stínící techniku můžete využít pro vaši novostavbu během stále teplejšího počasí.

Nová výrobní hala už stojí

Měsíc s měsícem se sešel a na našem nádvoří ve Valmezu vyrostla nová výrobní hala. Od května, kdy byla stavba započata, se na ní vystřídalo…

Co je u nás nového 23.9.2019 – 6.10.2019

Přečtěte si, co je u nás nového, co se u nás děje, jak jsme se rozrostli a další informace z dění na portálu.

Zatopte si sklem

Neděláme si legraci, přísaháme, je to pravda. Touto revoluční novinkou primárně rozšiřujeme náš sortiment skel do zimních zahrad, altánů,…