PlanetaOken
| | 4 minuty

Co vám přinese hodnocení firmy zákazníky B2C

Vážení inzerenti, rádi bychom vám na zkoušku nabídli aktivaci služby Hodnocení firmy zákazníky B2C, která jistě pozvedne důvěryhodnost vaší firmy v očích budoucích kupujících a bude jedním z klíčových faktorů v rámci rozhodování se právě pro vaši firmu.

Cílem této služby je, na rozdíl od ostatních podobně fungujících služeb na českém internetu, nepoškodit dobré jméno vaší firmy. Je faktem, že hodně firem působící v tomto oboru kopíruje či používá falešné reference, které jsou zavádějící a klamavé a zákazníci to samozřejmě vědí. Nicméně reference jsou stále důležitým vodítkem pro zákazníky.

 Našim cílem je proto získat hodnocení (referenci) z již realizovaných obchodních případů a identifikovat je na základě čísla smlouvy o dílo či vydané faktury.

Co vám (inzerentovi) tato služba přinese?

Jak zapnuté hodnocení dále pomůže propagaci firmy online?

Pokud zákazník vyhledává firmy a produkty většinou používá vyhledavače. Ve výpisech vyhledavačů se zobrazují mimo jiné právě i hodnocení. Ve formě hvězdiček – právě hodnocení je jedním z nejvíce viditelných prvků.

Záznamy které jsou takto zvýrazněny mají mnohem větší šanci na to že zaujmou. Navíc i podvědomě zákazník vnímá hodnocení u vaší firmy která se mu zobrazila ve výpisu aniž by musel navštívit jakékoliv stránky.

Ukázka jak takový výpis a položka zvýrazněná hodnocením vypadá:

Co přinese ostatním budoucím kupujícím?

Co přinese minulému kupujícímu, který vás hodnotil?

Zaujala vás tato nezávazná nabídka?

Pak prosím kontaktujte naše obchodní oddělení (či přímo na mailem na jan.antonin@planetaoken.cz nebo telefonicky na +420 773 445 221). Nastavíme vám přístupy a provedeme vás (osobně či telefonicky) jednotlivými funkcemi krok po kroku tak, abyste všemu dobře porozuměli a aktivovali službu Hodnocení firmy B2C, která pozvedne hodnotu vaší firmy a odstraní potenciální pochybnosti budoucích kupujících.

Těšíme se na spolupráci!

— tým PlanetaOken.cz

Kam dál?

Bezpečnost oken a dveří v České republice

Bezpečnost dveřní a oken je při plánování investice do nových otvorových výplní jedním z vůbec nejdůležitějších témat. Vycházíme-li ze…

Protihluková skla

Uvažujete o stavbě objektu v blízkosti vysokých zdrojů hluku, jako jsou silnice, průmyslové zóny, železniční tratě či velice hlučné okolní…

Výztužné profily do plastových oken

Převážnou část naší produkce tvoří výroba výztužných profilů do plastových oken různých systémů (Aluplast, Gealan, KBE, Kömmerling, Rehau,…

DÁLKOVĚ OVLÁDANÝ ZÁMEK FAB ENTR

FAB ENTR poskytuje mnoho možností ovládání a vytváří váš vlastní přístupový systém. Vyberte si příslušenství, které nejlépe vyhoví vašim…