PlanetaOken
| | 2 minuty

Postup – registrace nové firmy

V tomto krátkém návodu si ukážeme, jak snadno a rychle zaregistrovat novou firmu, která v našem seznamu dosud chyběla. Vše rychle, jednoduše a jen v několika krocích.

K registraci nové firmy můžeme přejít přes sekci Profily firem, do které se dostaneme snadno z jakéhokoliv místa na stránkách kliknutím na kartu s příslušným názvem.

V této sekci můžeme snadno vyhledávat a filtrovat registrované firmy dle oboru činnosti, štítků nebo třeba lokality, přičemž takto vyfiltrované firny se okamžitě zobrazují v přehledu níže. Pro registraci nové firmy použijeme tlačítko Přidat firmu.


Dále už jen vybereme zemi, ve které je daná firma registrována, a vložíme DIČ. Firmy jsou registrovány na základě DIČ, které je následně kliknutím na tlačítko Pokračovat ověřeno na serveru státní správy.

Po úspěšném ověření se dostáváme do druhého kroku, kde definujeme základ firemního profilu. Část, která je na obrázku níže zvýrazněna zeleně, se vyplnila automaticky právě po ověření ze serverů státní zprávy. My se proto vrhneme na vyplnění ostatních polí:

Pro ještě delší popis a blízké představení například historie firmy, členů vedení nebo výrobních závodů lépe slouží další sekce, k níž se dostaneme později.

Pokud je vše hotovo můžete dokončit registraci tlačítkem Uložit.

A je to! Firma je uložena a zaregistrována.

Kam dál?

Průvodce výběrem interiérových dveří

Přední český výrobce interiérových dveří vám přináší pár rad a tipů v rámci jejich výběru.

Proč se rosí skla a výplně oken, dveří a vrat?

Jak dělíme rosení dveřních a okenních skel a jak lze takovému rosení případně zabránit?

Plastová okna nové generace zajistí komfort po všech stránkách

Jaké jsou nejčastější nedostatky v izolaci plastových oken a jak je řeší okna nové generace?

Nová elektronická data BIM objektů pro protipožární uzávěry

Nově jsme pro Vás doplnili další řadu BIM objektů pro software ARCHICAD a REVIT, tentokrát pro všechny protipožární uzávěry.

Aluprof potvrzuje kvalitu systémů Environmentálním prohlášením EPD

Přední světový výrobce Hliníkových okenních, dveřních, stínících systémů potvrzuje kvalitu Enviromentálního prohlášení EPD

Les Couleurs® Le Corbusier – barvy a HEROAL

Díky exkluzivnímu partnerství s Les Couleurs® Le Corbusier nabízí heroal v oblasti oken, dveří a fasád od nynějška ještě větší pestrost…