PlanetaOken
dormakaba Česko | | 1 minuta

dormakaba MATRIX ONE - Přístupové řešení „out-of-the-box“

MATRIX ONE je bezpečné přístupové řešení, perfektně přizpůsobené potřebám malých a středně velkých podniků. Kdykoliv můžete využívat výhod jednoduchého systému, jak ve vztahu k instalaci, tak i ve vztahu k obsluze: Během nejkratší doby je „out-of-the-box“ – řešení spuštěno a moderní uživatelsky přívětivé a intuitivní rozhraní připraveno.

Detaily produktu

                        

Řešení pro váš přístup

MATRIX ONE je bezpečné přístupové řešení, perfektně přizpůsobené potřebám malých a středně velkých podniků. Kdykoliv můžete využívat výhod jednoduchého systému, jak ve vztahu k instalaci, tak i ve vztahu k obsluze.

Jednoduché řešení

MATRIX ONE splňuje nejdůležitější požadavky malých a středně velkých podniků. Může se přímo používat bez rozsáhlých úprav a přizpůsobení. Po napojení hardwaru a konfigurace následuje v nejkratší době uvedení do provozu. Ušetříte tím jednoduše náklady, čas a personál.

Bezpečné řešení odkudkoliv

MATRIX ONE se instaluje na počítač pod vaší správou, takže máte vždy plnou kontrolu nad svým přístupovým řešením. Kromě toho odpovídá systém nejnovějším normám pro kontrolu přístupu.

Řešení podporované webovým prohlížečem

MATRIX ONE se ovládá přes moderní, intuitivní a vícejazyčné rozhraní prohlížeče. Na používaný počítač, tablet nebo smartphone se nemusí instalovat software a tím ani později není nutná aktualizace. Přitom je systém lehce naučitelný, přizpůsobí se automaticky velikosti okna prohlížeče a vlivem toho je účinně použitelný v decentrálních organizacích – bez ohledu na to, zda je připojení přes tablet, smartphone nebo počítač. Jednou instalovaný na vašem serveru je tento systém kompletně podporovaný prohlížečem a je dostupný z každého počítače vaší sítě. To vše usnadňuje provoz, instalaci a údržbu.

Kam dál?

Nejčastější otázky před výběrem interiérových dveří

Než si vyberete nové interiérové dveře, měli byste znát odpovědi na těchto několik klíčových otázek.

Optimi – Bezrámový zasklívací systém pro lodžie domů

Přečtěte si vše, co byste měli vědět o Optimi – originálním zasklívacím systému pro lodžie domů.

10 užitečných rad pro výběr a dlouhou životnost stínící textílie

Přečtěte si těchto deset rad pro správný výběr a dlouhodobou životnost právě vaší stínící textilie.

Co je u nás nového 18.2.2019 – 24.2.2019

Přečtěte si, co je u nás nového, co se u nás děje, jak jsme se rozrostli a další informace z dění na portálu.

Dálkové ovládání pro Váš domov – Iveo Home Server

Iveo Home Server je systém od společnosti SELVE, který dodá Vašemu domovu jiný rozměr, ať už jste kdekoliv, máte svůj domov pod kontrolou.

Co je u nás nového 11.2.2019 – 17.2.2019

Přečtěte si, co je u nás nového, co se u nás děje, jak jsme se rozrostli a další informace z dění na portálu.