PlanetaOken
FAKRO CZECH | | 2 minuty

Okno do plochých střech – FAKRO

Každý kout vašeho domu si zaslouží být prozářen paprsky přirozeného světla, a to i když u některých místností nelze použít standardní fasádní okna. Právě v těchto případech je tak ideálním řešením montáž speciálně konstruovaných oken do plochých střech.

V roce 2015 jsme začali vyrábět okna do plochých střech DXW, která díky speciální konstrukci se zvýšenou nosností a protiskluzové úpravě umožňují chůzi po jejich povrchu a tím pádem i bezproblémový pohyb po terasách nebo střechách.

Díky tomu, že je plocha okna zarovnaná s plochou střešní krytiny, tvoří tato okna nejen bezpečný a využitelný prostor terasy, ale k tomu navíc nenarušují estetický dojem. Je to bezvadné řešení pro terasy a zelené střechy umožňující získání ideálně plochého povrchu střechy se zachováním vlastností střešního okna.

Díky zpevněné konstrukci, protiskluzové úpravě a bezpečnostnímu zasklení s vnějším tvrzeným sklem je okno typu DXW natolik bezpečné, že umožňuje bezproblémový pohyb po jeho povrchu.

Konstrukce

Funkčnost

Bezpečnost

Díky zpevněné konstrukci, protiskluzové úpravě a bezpečnostnímu zasklení s vnějším tvrzeným sklem je okno typu DXW natolik bezpečným, že umožňuje bezproblémový pohyb po jeho povrchu.

Energetická úspornost


Kam dál?

Připravte si pergolu na podzim a zimu

Pokud víte, jak na to, můžete svou pergolu krásně využívat během podzimních i zimních dnů.

Jaký je rozdíl mezi falcovými a bezfalcovými dveřmi?

Podívejte se s námi na jednotlivé rozdíly dveří, dveřních povrchů či výplní.

Termookno IV84 s trojsklem – novinka se stává standardem

Termookna s trojskly se stávají klasickým a zároveň i praktickým stavebním řešením.

600 nových oken GEALAN instalováno v Kolíně nad Rýnem. Co se stane s těmi vysloužilými?

Neužívaná stará plastová okna neskončí ve spalovně… Jakým způsobem tedy budou zpracována? Recyklací, tak aby se šetřilo životní prostředí.

DAFE – PLAST přináší inovativní řešení oken nejen pro pasivní domy.

Hledáte okna, která bez problémů dostojí náročným požadavkům na tepelnou izolaci a přitom vám umožní s jejich instalací snadno namontovat i…

Objekt roku ze systémů Aluprof byl vybrán. Zde jsou vítězové.

Je ta námi třetí ročník mezinárodní soutěže „Objekt roku ze systémů Aluprof“ určené pro architektonické kanceláře a nezávislé architekty.