SUN SYSTEM 1 minuta
Mít tak kouzelné brýle a vidět do budoucnosti, to by nám ušetřilo mnoho trápení! Naštěstí tuto touhu člověka dnes už částečně naplňuje trend rozšířené reality. Ta vám umožní vidět v prostoru věci, které neexistují, ale mohly by! Třeba vaše nová pergola.
Vyzkoušejte si, jak to bude pergole u vás slušet. Pomůže vám naše aplikace s rozšířenou realitou

Stahujte z App Store nebo Google Play.

Stahujte aplikaci Sun System z App Store Stahujte Sun System aplikaci z Google Play

Rádi následujeme nejnovější trendy

Máme rádi pokrok a vše, co vede ke zjednodušení a zkvalitnění lidského života. Proto je nám blízký nejen koncept inteligentní domácnosti, ale také rozšířená realita. Člověk si totiž může myslet, že se tento model pergoly v určité barvě a rozměrech na dané místo perfektně hodí, ale s jistotou to nikdy neví, dokud tam pergola nestojí. Kéž by se to tak dalo jednoduše vyzkoušet …

Jako první u nás

Chceme pro své zákazníky udělat maximum, proto jsme společně s šikovným týmem ENLI VR vyvinuli aplikaci, která umožní každému, aby si mohl v rozšířené realitě vyzkoušet různé modely, barvy a rozměry pergol a vybrat si tu nejlepší možnou kombinaci.

Aplikace Sun System

Vyberte si model pergoly. Na výběr zatím máte bioklimatickou pergolu PLACEO, pergolu s posuvnou střechou EVA a pergolu s pevnou střechou LEGEND.

Aplikace Sun System – detail pergoly

Aplikace obsahuje informace o daném modelu pergoly, který si můžete vyzkoušet na vaší terase či v zahradě a případně se s námi ihned spojit.

Vyberte si barvu a rozměry pergoly a vyzkoušejte, jak jí to bude ve vašem exteriéru slušet.

Chcete vidět, jaká pergola by byla perfektní právě pro vaši zahradu nebo terasu?

Není problém, klikněte a vyzkoušejte naši aplikaci!

sunsystem

Rádi byste se dozvěděli bližší informace o firmě SUN SYSTEM, která článek vytvořila? Můžete si prohlédnout její další články.

Navštivte firemní profil SUN SYSTEM nebo web sunsystem.cz.

Zaujalo vás téma článku, produkt nebo služba?
Poptejte nezávazně a zcela zdarma firmu SUN SYSTEM a ona se vám sama ozve!

Líbil se vám článek? Sdílejte ho s ostatními!

Názory k článku (15 komentářů)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace