OKNOSTYL group, s.r.o. 1 minuta
Slavíme dvacítku! Je to už 20 let, co jsme založili společnost Oknostyl a přes všechny úspěchy i překážky jsme došli až sem. Dnes jsme jedničkou na trhu v prodeji oken. Ptáte se, co jsme si k narozeninám nadělili? Vaši radost a spokojenost! Protože to je pro nás nejkrásnějším narozeninovým dárkem. A čím vás rozradostníme? K těmto významným kulatinám jsme vyhlásili soutěž o ceny v celkové hodnotě až 90 000 Kč.
Slavíme 20 let – pojďte si s námi zasoutěžit - OKNOSTYL


Jak můžete ceny vyhrát?

Tipněte si v komentáři na našem Facebooku, kolik pytlů hrubé omítky použijí naše montážní party na území ČR ve dnech 1. 1. 2019 – 31. 12. 2019 (včetně).

Soutěžíme o velké ceny

  • Okna na zakázku zdarma. Konkrétně vrácení ceny za nákup na www.oknostyl.cz do maximální výše 60 000 Kč získá první přesný, případně první nejbližší tip.
  • Okno/a v hodnotě 20 000 Kč včetně DPH zdarma získá druhý přesný, případně nejbližší tip.
  • Žaluzie a sítě na okna dle vlastního výběru v hodnotě do 10 000 Kč včetně DPH získá třetí přesný, případně nejbližší tip.

Kdy soutěž probíhá?

V termínu od 6. 6. 2019 do 31. 12. 2019 do 10:00. Výsledky soutěže budou vyhlášeny nejpozději do 9. 1. 2020.

Přesné znění pravidel soutěže najdete zde.


Přejeme vám šťastný tip!

Váš Oknostyl
oknostyl

Rádi byste se dozvěděli bližší informace o firmě OKNOSTYL group, s.r.o., která článek vytvořila? Můžete si prohlédnout její další články.

Navštivte firemní profil OKNOSTYL group, s.r.o. nebo web oknostyl.cz.

Zaujalo vás téma článku, produkt nebo služba?
Poptejte nezávazně a zcela zdarma firmu OKNOSTYL group, s.r.o. a ona se vám sama ozve!

Líbil se vám článek? Sdílejte ho s ostatními!

Názory k článku (3 komentáře)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace