PVC OKNA s.r.o. 2 minuty
Ve dnech 21. až 24. ledna 2019 na výstavišti Černá louka v Ostravě proběhne mezinárodní výstava Infotherma 2019, které se s nabídkou svých výrobků a služeb zúčastní i společnost PVC OKNA s.r.o.. Veletrh se zaměřuje na vytápění, úspory energií a smysluplnému využívání obnovitelných zdrojů v malých a středních objektech. Jedná se o největší výstavu v České republice zabývající se touto tématikou
Pozvánka na veletrh Infotherma 2019


Již 26 let se na Infothermě snaží odborníci mapovat technický pokrok v oblasti úspor energie a udržitelných zdrojů. Návštěvníci tak mohou získat čerstvé informace a přehled o nových technologiích.

Co vás na výstavě čeká

Již tradičně můžete na výstavě navštívit rozlehlou expozici vystavovatelů, kteří vám budou prezentovat své výrobky, služby a technologie. Velkou novinkou letošního ročníku je i vstupní expozice moderního domu s využitím prvků úsporného bydlení a zdrojů vytápění. Zakomponovány zde budou ukázky stavebních materiálů, možné alternativy vytápění, větrání, klimatizace, TZB instalací, výroby el. energie včetně jejího skladování apod. Kromě toho se můžete zúčastnit přednášek na zajímavá témata, jako jsou například zásoby fosilních paliv ve světě a v České republice a nejperspektivnější zdroje obnovitelné energie. Můžete se také přihlásit do hlasování internetové soutěže „TOP VÝROBKY vystavovatelů Infothermy 2019“ a dát hlas expozicím, které vás zaujaly nejvíce.

PVC OKNA s.r.o. na veletrhu

Rádi bychom vás touto cestou pozvali k návštěvě expozice PVC OKNA s.r.o., který se bude nacházet v pavilonu NA1 s číslem stánku 115. Veškeré vaše dotazy zodpoví odborný pracovník z našeho týmu, který bude na stánku vždy přítomen. Budete si u nás moct prohlédnout ucelené portfolio výrobků z naší produkce, zejména pak plastových oken a dveří, doplňky k oknům i nabízené služby. Nabízíme vám také možnost vytvořit na místě nezávislou kalkulaci, nebo po konzultaci s naším pracovníkem můžete učinit závaznou objednávku zboží.

Veletrh Infotherma 2019 jistě nabízí nespočet nových informací, ale i možnost mnohých setkání. Již teď se těšíme, že vás potkáme na naší expozici v pavilonu NA1, stánek 115.

pvconka logo

Rádi byste se dozvěděli bližší informace o firmě PVC OKNA s.r.o., která článek vytvořila? Můžete si prohlédnout její další články.

Navštivte firemní profil PVC OKNA s.r.o. nebo web pvcokna.cz.

Zaujalo vás téma článku, produkt nebo služba?
Poptejte nezávazně a zcela zdarma firmu PVC OKNA s.r.o. a ona se vám sama ozve!

Líbil se vám článek? Sdílejte ho s ostatními!

Názory k článku (jeden komentář)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace