LOMAX & Co 1 minuta
Nižší náklady a kratší čekací doba jsou hlavní výhody, kterých může uživatel využít při pořízení příslušenství pro dům mimo hlavní sezonu. Často však volí opačné řešení, zpravidla kvůli dlouhodobým předsudkům. Stínění proto poptává v létě, vytápěcí systémy pak nejčastěji v zimě. Sezónnost je přitom podle odborníků spíše relativním pojmem. Různé prvky domácnosti lze totiž využívat po celý rok.
Pořízením příslušenství do domu mimo sezonu lze ušetřit čas i peníze.

Největší poptávky během jara a léta

  • Češti uživatelé mají dlouhodobě zafixované, že stavební práce lze provádět pouze mimo zimní měsíce. Odkazují se na takzvanou stavební sezonu. Odborníci však upozorňují, že tento fenomén je spíše přežitkem minulosti.
  • S tímto předsudkem se pojí také pořizování příslušenství, které je součástí pláště stavby. Ať už se jedná o venkovní žaluzie či garážová vrata, uživatelé je nejvíce poptávají na jaře a v létě. Často to však kvůli enormnímu zájmu znamená delší čekací dobu mezi první poptávkou a montáží.
  • I během chladných měsíců je přitom možné na stavbě pracovat prakticky kontinuálně. Pomáhají tomu i mírné zimy v posledních letech.

Největší poptávky během jara a léta

Akce společnosti LOMAX

  • Objednání a instalace v zimním období využívá pouze malé procento uživatelů. Díky celoročnímu působení montážních pracovníků a používání moderních technologií však dnes toto řešení nepředstavuje žádný problém.
  • Jeho nespornou výhodou je kratší čekací lhůta a možnost ušetření velkého procenta nákladů.
  • Společnost LOMAX navíc v tomto období pořádá soutěž Nakupte chytře o výrobky zdarma. Při objednání jakéhokoliv produktu značky LOMAX a odložení montáže na zimu tak mohou uživatelé získat zajímavou výhru.
  • Až do konce února tak mohou soutěžit o vrácení ceny objednaného výrobku do maximální hodnoty 25 000 Kč. V celkem 25 soutěžních týdnech bude vybrán vždy jeden výherce.
lomax-logo

Rádi byste se dozvěděli bližší informace o firmě LOMAX & Co, která článek vytvořila? Můžete si prohlédnout její další články.

Navštivte firemní profil LOMAX & Co nebo web lomax.cz.

Zaujalo vás téma článku, produkt nebo služba?
Poptejte nezávazně a zcela zdarma firmu LOMAX & Co a ona se vám sama ozve!

Líbil se vám článek? Sdílejte ho s ostatními!

Názory k článku (jeden komentář)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace