DAFE - PLAST Jihlava 1 minuta
Přemýšlíte, jak dovést k dokonalosti designový vzhled vašich plastových posuvně-zdvižných dveří a oken? Tak k nim rozhodně nezapomeňte zvolit vhodné kování.
Designové kování pro plastová okna a dveře

Přemýšlíte, jak dovést k dokonalosti designový vzhled vašich plastových posuvně-zdvižných dveří a oken? Tak k nim rozhodně nezapomeňte zvolit vhodné kování.

Zajímavou volbou je například kování z řady QUADRO DESIGN, které již na první pohled zaujme jasnými a čistými hranatými tvary. Hranaté linie jsou patrné nejenom na rukojeti kliky, ale i na rozetě. Designem ve stejném stylu je přitom opatřena i zápustná úchytka z exteriérové strany posuvných dveří.

Klika a madélko k posuvně-zdvižným dveřím Okenní klička QUADRO DESIGN

Klika a madélko QUADRO DESIGN k plastových posuvně-zdvižným dveřím
klička QUADRO DESIGN k plastovým oknům

Oproti tomu kování z kolekce RONDO DESIGN se vyznačuje jemnými zaoblenými tvary, a to jak na rozetě, tak i na rukojeti kliky. Pokud si navíc zákazník zvolí toto kování k posuvně-zdvižným dveřím, tak bude i zapuštěné venkovní madélko oválné.

Klika a madélko k posuvně-zdvižným dveřím Okenní klička RONDO DESIGN

Kování z řady QUADRO DESIGN i RONDO DESIGN je vyrobeno ve vzhledu nerezové oceli. Obě designové řady navíc nabízejí i variantu kování pro vchodové dveře nebo designové okenní kličky, které se aretují po 90°, a lze tak s nimi okno otevřít, zavřít nebo dát do výklopné polohy.

U vchodových dveří je vhodnou volbou například varianta trubkového vyoseného nebo hranatého madla osazeného z exteriéru a hranaté nebo zaoblené designové kliky z interiéru.

dafe

Rádi byste se dozvěděli bližší informace o firmě DAFE - PLAST Jihlava, která článek vytvořila? Můžete si prohlédnout její další články.

Navštivte firemní profil DAFE - PLAST Jihlava nebo web dafe.cz.

Zaujalo vás téma článku, produkt nebo služba?
Poptejte nezávazně a zcela zdarma firmu DAFE - PLAST Jihlava a ona se vám sama ozve!

Líbil se vám článek? Sdílejte ho s ostatními!

Názory k článku (jeden komentář)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace