Building Plastics ČR 1 minuta

Místa jako balkon, terasa, pergola nebo zahradní altán přirozeně orientujeme co nejvíc na jih za sluncem. Kdo by také toužil po posezení a odpočinku v trvalém stínu? Jenže sedět celý letní den na přímém slunci také není vždy příjemné, obzvlášť když vám během pozdního odpoledne začne klesající slunce svítit zpříma do očí. Pro takové situace jsou jako stvořené screeny – průsvitné venkovní zastínění.

Zastínění balkonu či pergoly je funkční i elegantní doplněk vašeho domova

V čem jsou screenové rolety výjimečné?

Screenové clony mají oproti roletám nebo žaluziím celou řadu předností:

Tkanina

Na zastínění oken se v případě screenů používá speciální textilie vyrobená ze skelných nebo polyesterových vláken se svrchní PVC úpravou, která zvyšuje životnost celého stínění.

Vlastnosti

Vhodně zvolený materiál stojí za tím, že jsou screeny jako jediné venkovní stínění průsvitné a zaručují tak uživatelům dostatek světla na balkóně i pod pergolou. K zásadním přednostem těchto protislunečních venkovních rolet patří zachování výhledu a kontaktu s okolím i přes tkaninu.

Praktické

Díky prodyšné screenové tkanině můžete současně stínit interiér a pohodlně větrat, protože vzduch dokáže proudit otvory ve struktuře látky. Screeny tak spolehlivě fungují i jako sítě proti hmyzu a ochrana před nečistotami zvenčí.

1200×628_SCR.jpg

Péče

Velkou předností screenových rolet je velmi snadná údržba tkaniny. Stačí ji jednou za čas přetřít navlhčeným hadříkem, kterým ji zbavíte prachu a jiných případných nečistot. O ostatní se průběžně stará PVC vrstva, díky které clony odolávají opotřebení a blednutí barev.

Pokud vás vlastnosti screenových clon zaujaly, prohlédněte si nabídku značky Minirol. Výrobce dodává screenové rolety z vlastní výroby ve Velké Bíteši obchodním partnerům po celé České republice i do zahraničí.

Zdroj obrázků: http://www.minirol.cz/.
minirol_logo

Rádi byste se dozvěděli bližší informace o firmě Building Plastics ČR, která článek vytvořila? Můžete si prohlédnout její další články.

Navštivte firemní profil Building Plastics ČR nebo web minirol.cz.

Zaujalo vás téma článku, produkt nebo služba?
Poptejte nezávazně a zcela zdarma firmu Building Plastics ČR a ona se vám sama ozve!

Líbil se vám článek? Sdílejte ho s ostatními!

Názory k článku (6 komentářů)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace