MK ROLETY 2 minuty
Systém pro ochranu před sluncem a vašeho soukromí nabízí rolety den a noc bez nutnosti vrtání do rámu vašeho okna. Díky látce, která má dva proužky (průhledné a neprůhledné) můžete propouštět světlo do místnosti dle své vlastní potřeby.
Rolety den a noc bez vrtání mají omezené možnosti

S pomocí bočního řetízkového ovládání lze polohu tkaniny přesně nastavit tak, aby přes průhledné proužky proniklo buď více denního světla, nebo aby neprůhledné proužky spolehlivě chránily před zvědavýma očima a zastavily sluneční paprsky, které nadměrně přehřívají interiér. Tuto vlastnost lze použít v jakékoli výšce, protože textilie může být zcela srolovaná nahoru a dolů jako běžná roleta s bočním tahem.

Žádné vrtání – jen upněte na rám okna!

Jednoduchá instalace rolet den a noc s přiloženými nastavitelnými upínacími svěrkami jde opravdu rychle. Svěrky jsou jednoduše upnuty spolu s montážním profilem dvojitých rolet na okenním křídle. Pokud máte pronajatý byt nebo nová okna, do kterých nechcete vrtat, našli jste to pravé řešení.

  • volitelná strana ovládání
  • výroba na míru
rolety den a noc bez vrtani hnede

Nejvíce se hodí do panelákového bytu

Bydlíte v panelákovém bytě a řešíte vhodné zastínění na vaše okna? Máte okna, která vyčuhují směrem do interiéru? Potom jsou pro vás dvojité okenní rolety vhodné. Je třeba počítat s tím, že jejich výroba je omezena na určitou velikost.

Při zastínění oken určitě nebudou žádné starosti. Komplikovanější situace může nastat snad jen tehdy, pokud chcete roletu použít na balkonové dveře. Omezená velikost je 2 m2. Potom zbývá už jen varianta s nalepením nebo vrtáním.

Bohatý výběr látek dle šíře pruhů

Roletu den noc a navíc bez vrtání mají v oblibě jak mladé, tak starší generace. Jedná se o velmi pohodné ovládání pomocí PVC řetízku. Průsvitná látka se dodává v šíři 50 mm a zatemňovací látka 70 mm, to proto, aby zatemňovací proužek dokonale zakryl záclonový proužek. Na výběr je více cenových kategorií z katalogů látek.

oblíbené barvy: béžová, hnědá, žlutá a vy-jímkou není ani modrá barva látky

U oken s výklenkem doporučujeme jiné řešení

Máte li u okna ostění, raději na roletu bez vrtání zapomeňte. Má to praktické odůvodnění! Neotevřete zcela okno. V tomto případě volte možnost umístit roletu den a noc na stěnu, před výklenek okna. Roleta vám nádherně zakryje celý výklenek a vybraná látka zdůrazní dominantu oken.

Zdroj obrázků: https://www.mk-rolety.cz/.
MK_LOGO

Rádi byste se dozvěděli bližší informace o firmě MK ROLETY, která článek vytvořila? Můžete si prohlédnout její další články.

Navštivte firemní profil MK ROLETY nebo web mk-rolety.cz.

Zaujalo vás téma článku, produkt nebo služba?
Poptejte nezávazně a zcela zdarma firmu MK ROLETY a ona se vám sama ozve!

Líbil se vám článek? Sdílejte ho s ostatními!

Názory k článku (4 komentáře)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace