PlanetaOken
SVĚT OKEN | | 2 minuty

Otevírání garážových vrat přes telefon

V dnešní době si můžete vybrat různé varianty otevírání garážových vrat. Nejrozšířenější bylo ještě donedávna otevírání vrat dálkovým ovládáním, kdy měl řidič připevněný ovladač nejčastěji na klíčcích od auta. V posledních letech se však k otevírání garážových vrat používá jiný systém – otevírání pomocí mobilního telefonu.

 Výhody otevírání garážových vrat pomocí telefonu

Jak ovládání mobilem funguje

Je to celkem jednoduché. Ovládání funguje na základě GSM klíče. Pro otevření nebo zavření potřebujete jen zprovoznit číslo GSM klíče, počkat na jedno vyzvánění a zavěsit. Vrata se otevřou jen po prozvonění z konkrétních čísel, která mají oprávnění vrata ovládat. Jeden telefon je v GSM klíči uložen jako „master“. Z tohoto telefonu se pak určují čísla, která mohou garážová vrata ovládat. Celý systém je opravdu jednoduchý a levný. Další náklady už nejsou.

Komfort a bezpečnost

Moderní ovládací systémy jsou bezpečnostně vyladěné na maximum. Nemusíte mít obavy, že vám vrata může otevřít třeba někdo jiný omylem, telefon k otevírání musí být jednoznačně vámi autorizovaný. Obecně lze říci, že celý systém ovládání garážových vrat je naprosto bezpečný a navíc i velmi komfortní. Představte si, že přijíždíte a už s lehkým předstihem si načasujete otevření brány tak, že nebudete čekat ani o vteřinu navíc. Nebudete blokovat cestu, neztrácíte čas. Prozvoníte jedním kliknutím číslo a vrata se hned otevírají, případně zavírají.

Zpříjemněte si život využitím moderních technologií a otvírejte si garážová vrata mobilním telefonem.

Zdroj obrázků: https://www.svet-oken.cz/.

Kam dál?

Těsnění plastových oken – význam, údržba a výměna

Jak se správně postarat o těsnění vašich plastových oken a jak poznat, kdy už je nejvyšší čas na jeho výměnu?

Jak se nenechat napálit při nákupu oken?

Kvalitní okna by vám měla vydržet minimálně dvě dekády a jejich nákup proto není dobré brát na lehkou váhu.

Jak snadno a rychle seřídit plastová okna?

Přečtěte si náš přehledný postup, kdy je třeba seřídit vaše plastová okna a jak na to.

Vrata Trido součástí české ceny za architekturu 2018

Českou cenu za architekturu 2018 získala administrativní budova ve Strančicích. Jedná se unikátní monolit z lehkého betonu. Firma TRIDO v…

Co je u nás nového 29.4.2019 – 5.5.2019

Přečtěte si, co je u nás nového, co se u nás děje, jak jsme se rozrostli a další informace z dění na portálu.

Jakub Janošík mezi Forbes 30pod30

“Mám z umístění v 30pod30 velkou radost. Násobí se zmíněním “vytváření hodnot ve filozofii, produktu i prezentaci nebo pozorovatelny Durch”…