SVĚT OKEN 2 minuty

V dnešní době si můžete vybrat různé varianty otevírání garážových vrat. Nejrozšířenější bylo ještě donedávna otevírání vrat dálkovým ovládáním, kdy měl řidič připevněný ovladač nejčastěji na klíčcích od auta. V posledních letech se však k otevírání garážových vrat používá jiný systém – otevírání pomocí mobilního telefonu.

Otevírání garážových vrat přes telefon
 Výhody otevírání garážových vrat pomocí telefonu
  • Otevřete i zavřete na jakoukoliv vzdálenost. Oproti dálkovému ovládání je zde výhoda, že můžete vrata otevřít odkudkoliv na světě, kde má váš mobilní telefon signál.
  • Instalace na všechny typy vrat. GSM klíč je možno instalovat prakticky na všechny typy vrat s pohonem nebo i na vjezdovou bránu.
  • Nezapomněli jste vrata zavřít? Jestli jste trochu ve stresu a od přírody nerváci, pak se vám bude hodit možnost zjistit pomocí SMS, jestli jste vrata náhodou nezapomněli zavřít. Nemusíte se tak zbytečně vracet.
  • Levná a jednoduchá varianta. Není potřeba nic složitě instalovat. Vyberete jen konkrétní čísla, která mají oprávnění vrata otevírat. Cenově vás systém GSM klíče vyjde na necelých 5 000 korun.

Jak ovládání mobilem funguje

Je to celkem jednoduché. Ovládání funguje na základě GSM klíče. Pro otevření nebo zavření potřebujete jen zprovoznit číslo GSM klíče, počkat na jedno vyzvánění a zavěsit. Vrata se otevřou jen po prozvonění z konkrétních čísel, která mají oprávnění vrata ovládat. Jeden telefon je v GSM klíči uložen jako „master“. Z tohoto telefonu se pak určují čísla, která mohou garážová vrata ovládat. Celý systém je opravdu jednoduchý a levný. Další náklady už nejsou.

Komfort a bezpečnost

Moderní ovládací systémy jsou bezpečnostně vyladěné na maximum. Nemusíte mít obavy, že vám vrata může otevřít třeba někdo jiný omylem, telefon k otevírání musí být jednoznačně vámi autorizovaný. Obecně lze říci, že celý systém ovládání garážových vrat je naprosto bezpečný a navíc i velmi komfortní. Představte si, že přijíždíte a už s lehkým předstihem si načasujete otevření brány tak, že nebudete čekat ani o vteřinu navíc. Nebudete blokovat cestu, neztrácíte čas. Prozvoníte jedním kliknutím číslo a vrata se hned otevírají, případně zavírají.

Zpříjemněte si život využitím moderních technologií a otvírejte si garážová vrata mobilním telefonem.

Zdroj obrázků: https://www.svet-oken.cz/.
svetoken-logo

Rádi byste se dozvěděli bližší informace o firmě SVĚT OKEN, která článek vytvořila? Můžete si prohlédnout její další články.

Navštivte firemní profil SVĚT OKEN nebo web svet-oken.cz.

Zaujalo vás téma článku, produkt nebo služba?
Poptejte nezávazně a zcela zdarma firmu SVĚT OKEN a ona se vám sama ozve!

Líbil se vám článek? Sdílejte ho s ostatními!

Názory k článku (3 komentáře)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace