méně než minuta
Česká společnost Czech Koenig, jako výhradní zástupce neměcké firmy Heinrich Koenig, který už od roku 1892 vyrábí a dodává chemii, vosky, tmely pro údržbu, opravy a regeneraci povrchů na bází PVC, Dřeva i Hliníku.
Opravné vosky a tmely na okna a dveře z PVC, Dřeva a Hliníku

Opravné materiály König

V naší nabídce naleznete opravné a retušovací vosky (tvrdé tavné i měkké), tmely na dřevo a jiné materiály, mořící a plně krycí lakové fixy v ostínech RAL, Renolit, Hornschuch atd., tinktury, strukturovací tužky, retušovací barvy, opravné bezbarvé a barevné laky ve spreji a to vše v prakticky neomezené škále barevného provedení. Dále také pestrou nabídku pomocných a opravných prostředků, speciálního nářadí a přípravků pro restaurátory jako jsou šelakové politury a oleje na dřevo, dále kompletní sortiment pro opravu, údržbu plastových, hliníkových i dřevěných oken a dveří. Většinu zboží máme na skladě a zasíláme ho po celé České republice a na Slovensko.

logo_koenig

Více informací naleznete na webu czech-konig.com.

Zaujalo vás téma článku, produkt nebo služba?
Poptejte nezávazně a zcela zdarma firmy z oboru a ony se vám samy ozvou!

Líbil se vám článek? Sdílejte ho s ostatními!

Názory k článku (2 komentáře)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace