OKNOSTYL group, s.r.o. méně než minuta
Stojíte na začátku výstavby nebo rekonstrukce vaší nemovitosti? Pokud je pro vás letošní rok v tomto znamení, přinášíme vám informace o novince, kterou u nás můžete již nyní poptávat, a dodat tak stavbě zcela jedinečný a neokoukaný vzhled.
Novinka na českém trhu – lakované dřevodekory na plastových oknech

Pro plastová okna Veka máme k dispozici zcela nové dekory nanášené inovativní italskou technologií na všechny pohledové plochy rámů a křídel. Povrchová úprava je tvořena fólií s dřevodekorem, který je následně zalakován lesklým transparentním lakem podobně jako u hliníkových oken. Záruka na tuto povrchovou úpravu je stejná, jako na běžné technologie. Pro ukázku se můžete podívat na první dva dostupné dekory z této série, které ve spojení s technologií V-perfect vytváří dokonalý estetický celek.

Plastove okno v dekoru dreva

oknostyl

Rádi byste se dozvěděli bližší informace o firmě OKNOSTYL group, s.r.o., která článek vytvořila? Můžete si prohlédnout její další články.

Navštivte firemní profil OKNOSTYL group, s.r.o. nebo web oknostyl.cz.

Zaujalo vás téma článku, produkt nebo služba?
Poptejte nezávazně a zcela zdarma firmu OKNOSTYL group, s.r.o. a ona se vám sama ozve!

Líbil se vám článek? Sdílejte ho s ostatními!

Názory k článku (5 komentářů)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace