MK ROLETY 4 minuty

Přejete si nové stínění do vašeho domova? Nabízíme mnoho druhů, avšak tentokrát vám předvedeme rolety den a noc, jež si každým dnem získávají stále vyšší oblibu u velké části klientů. Jsou praktické a hodí se téměř kamkoli. Pojďte se na ně podívat!

Interiérové rolety den a noc pod drobnohledem

Rolety vyniknou v každém pokoji

Rolety den a noc, jak název napovídá, mají své využití jak ve dne, tak v noci. Látka obsahuje jak transparentní, tak zastiňovaní pruhy, díky nimž v noci dosáhnete absolutní tmy a přes den se zbavíte nepříjemného slunečního záření. Dají se různě překrývat a mají různou šířku. Existuje široká škála motivů a barev a rolety proto nemusí být jen nudným doplňkem – udělejte z nich naopak perlu vašeho domova! S vhodnou volbou tkaniny a vzoru zazáří v každé domácnosti či kanceláři. Zkrášlí kterýkoli prostor od kuchyní přes ložnice a dětské pokoje až po koupelny.

Jak fungují?

Rolety den a noc mohou mít vícero vrstev. Všechny se navíjejí na trubku, která dřímá nad oknem v elegantním a velmi malém pouzdře, díky čemuž vše působí upraveně a čistě. Nikde žádné nevzhledné detaily nebo garnýže. Kazeta má mnoho provedení a jistě si vyberete tu pravou. Rolety mají velice snadnou údržbu, kdy stačí látku otřít vlhkým hadříkem nebo jen jemně vysát vysavačem. V současné kolekci rolet den a noc vás okouzlí nehořlavý materiál a rolety jsou tedy vhodné i k dětem či na bujaré oslavy. Nic se jim nestane.

Druhy rolet den a noc:

  • Twintex rolety (značka Bematech)
  • Doppelrollo rolety (značka Erfal)
  • Verra Isotra rolety (značka Isotra)

Kde rolety najdou využití?

Svou oblibu si získávají jak u majitelů rodinných domů, tak i v bytech, přičemž na své si přijdou i majitelé komerčních objektů, kteří shánějí kvalitní stínění pro kanceláře. Díky své rozmanitosti se rolety den a noc hodí opravdu kamkoli a díky způsobům jejich uchycení se nemusíte bát vrtání nebo jiných zednických činností.

Rolety den a noc se dají přidělat na strop, na okno, do výklenku nebo na stěnu. Oblíbí si je i milovníci záclon, neboť dohromady tvoří velice extravagantní, ovšem oku lahodící kombinaci. Nebojte se a zkuste experimentovat. Rolety den a noc jsou skutečně velmi přizpůsobivé, a to ať už se jedná o design či funkčnost.

roleta den a noc Bematech

Proč si rolety pořídit?

Rolety vynikají svou mnohočlenností. Vybírat můžete mezi desítkami druhů látek, jež oplývají nejen rozdílnou gramáží, ale i různými barvami, motivy a vzory. Na výběr máte z mnoha typů řetízků, jimiž se rolety ovládají. S vaším interiérem bude ladit i kazeta, do níž se rolety navíjejí, neboť se vyrábí v různorodých provedeních. Výhodou je též možnost zvolit si kombinaci dle vašeho gusta. Všechny rolety se vyrábějí s nadměrnou kvalitou, dlouholetou tradicí a vždy na míru. Vzhled působí luxusně a dává domovu šmrnc. Při vzniku průvanu jsou dolní lišty rolet opatřeny silikonovým okrajem, takže při nárazu do okna nedochází k hluku. Pro příjemnější manipulaci s roletami jsou používány tiché motory značky Somfy.

Ve zkratce:

  • široká škála barev
  • různé typy látek
  • barevné řetízky
  • pro všechny interiéry
  • elegantní kazety
  • výroba na míru
  • tiché motory
  • nehořlavé materiály
  • snadná údržba
  • prověřené značky
  • luxusní vzhled
  • kombinace neomezených variant
  • výběr z několika druhů
  • spolehlivé stínění

Mají ale i své mouchy

Rolety den a noc mají i pár nevýhod. Například dle umístění kazety nemusí jít okno stoprocentně otevřít, což by mohla být v některých případech komplikace. Drobným nedostatkem se navíc stává také fakt, že rolety bez motorku mohou být při ovládání hlučnější, tento problém se však dá snadno vyřešit motorem. Dle způsobu ukotvení rolety je v některých případech nemožné mít stažené rolety a zároveň otevřené okno.


Nebojte se na nás obrátit a tyto nedostatky společně snadno vyřešíme. Výsledkem pak budou atraktivní a funkční rolety den a noc, které vám budou dobře sloužit.

Zdroj obrázků: https://www.mk-rolety.cz/.
MK_LOGO

Rádi byste se dozvěděli bližší informace o firmě MK ROLETY, která článek vytvořila? Můžete si prohlédnout její další články.

Navštivte firemní profil MK ROLETY nebo web mk-rolety.cz.

Zaujalo vás téma článku, produkt nebo služba?
Poptejte nezávazně a zcela zdarma firmu MK ROLETY a ona se vám sama ozve!

Líbil se vám článek? Sdílejte ho s ostatními!

Názory k článku (7 komentářů)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace