PlanetaOken
| | 1 minuta

Evropský lídr v oblasti plochého skla

Stopray SilverFlex, nové high-tech sklo pro vizionářské architektonické projekty.
Jedná se o výrobek, který v sobě spojuje dvě přednosti zásadního významu: vysokou vnější reflexi a vynikající estetickou kompatibilitu.

AGC Glass Europe představuje další naprosto nový výrobek s protisluneční ochranou – Stopray SilverFlex. Toto vysoce reflexní sklo s protisluneční ochranou nabízí architektům a developerům ideální řešení, pokud jde o reflexi, transparentnost, ochranu proti slunečním paprskům i estetické vlastnosti.

Jedná se o výrobek, který v sobě spojuje dvě přednosti zásadního významu: vysokou vnější reflexi a vynikající estetickou kompatibilitu.


Stopray SilverFlex je sklo s vysoce reflexním povlakem a protisluneční ochranou, jež umožňuje uživatelům budov komfortní pobyt v kompletně prosklených prostorách, aniž by se museli obávat jejich nadměrného zahřívání. Je ideálním řešením pro stavby v regionech s vysokými teplotami, které mají fasády vystavené slunečním paprskům, protože nabízí vynikající řešení pro vysoce komfortní obytné prostory. Stopray SilverFlex kromě toho nabízí hodnotu U pod 1,0 W/m2.K, což je výhodné pro projekty, kde je požadována vysoká úroveň tepelné izolace.

Navíc lze Stopray SilverFlex v jednotlivých provedení bezproblémově kombinovat, což zpracovatelům napomáhá lépe řešit optimalizaci zásob. Výrobek lze totiž použít v tepelně tvrzeném nebo netvrzeném provedení, a vždy si zachovává stejný „stříbřitý“ vzhled. Obě provedení je možné kombinovat na téže fasádě při zachování naprosto stejných technických parametrů.

Díky Stopray SilverFlex mohou architekti a developeři do svých budov navrhovat futuristicky orientovaná energetická řešení, aniž by cokoliv slevovali z nároků na transparentnost či estetické vlastnosti.  

 

Kam dál?

Recyklace plastových oken

Recyklace plastových oken je aktuální otázkou dnešní doby, kdy už se postupně začínají měnit okna instalovaná v České republice před…

Plastové okenní profily, jejich třídy a parametry

V čem se liší kategorie jednotlivých plastových profilů dle jejich klasifikace A, B nebo C? Jaký je obsah recyklátu uvnitř oken a jaká je…

Typy otevírání oken

Při výběru vhodných oken není důležitý jen použitý materiál, ale zamyslet bychom se měli také na způsobu a směru jeho otevírání v prostoru.…

Hliníkové okenice od firmy EKOOKNA

Společnost EKOOKNA nabízí jako jedna z mála firem Aluminiové venkovní okenice a to jak v otevíravé tak posuvné variantě.

Výrobce izolačních skel – LAGLAS

Český výrobce izolačních skel s nejpřísnější certifikací CEKAL která ručí za kvalitu izolačních skel po celé Evropě.

Opravné vosky a tmely na okna a dveře z PVC, Dřeva a Hliníku

Česká společnost Czech Koenig, jako výhradní zástupce neměcké firmy Heinrich Koenig, který už od roku 1892 vyrábí a dodává chemii, vosky,…